Werken bij CVO

Gestroomlijnd sollicitatieproces voor een scholengroep

Over dit project.

CVO is een scholengroep in en rondom Zuid-Holland. Hun bestaande website had wel al een vacature pagina, maar deze werkte nog niet naar behoren. Ik ben daarom gevraagd om op basis van hun wensen en eisen een complete werken-bij website te ontwerpen. Eentje die niet alleen naadloos aansluit op hun huidige website en branding, maar ook op een uiterst prettige manier bezoekers kennis laat maken met de vacatures en ze aanspoort om te komen solliciteren.

Het desktop en mobiele ontwerp van de homepage.
Het desktop en mobiele ontwerp van een vacature.

Intuitief en gebruiksvriendelijk.

Er waren veel pagina's die ontworpen moesten worden. Van een homepage en vacature overzicht, tot een scholenpagina en een mijn-sollicitatie pagina. Alles kwam aan bod. Genoeg pagina's om een potentiele sollicitant te voorzien van alle nodige informatie. En aan mij was de taak om deze allemaal aan elkaar te knopen!

Bezoekers worden via de homepage niet alleen op een gebruiksvriendelijke manier naar de vacatures gestuurd. Ze kunnen hier ook snel naar relevante pagina's navigeren, contactgegevens bekijken of (simpelweg) een jobalert instellen. Benieuwd? Check het hier op de website van werken-bij-cvo zelf!

Het desktop en mobiele ontwerp van het vacature overzicht.
Diverse wireframes waarop het ontwerp is gebaseerd.

Sollicitanten, deze kant op!.

Ik vond het onwijs leuk om deze website te mogen ontwerpen. Niet alleen was het een toffe uitdaging om veel gevraagde content te combineren tot een zo kort mogelijk stappenplan; ook het verfijnen van diverse elementen resulteerde uiteindelijk in een tof geheel. Bijvoorbeeld met behulp van sticky elementen, een slim kleurenpallet en een verstandige manier van wel of niet vertonen van knoppen. Ik ben erg trots op het eindresultaat.

Tags:

UI design UX design Webdesign SEO optimalisatie

Check meer portfolio.

Website (2023)

Gestroomlijnd sollicitatieproces voor een scholengroep

Website (2023)

Muziek review website in een nieuw jasje

Applicatie (2023)

WCAG checker voor website beheerder

Website (2023)

Herpositionering van een grote supermarkt